Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 gamberetti sgusciati, cotti
- 1 lime, preferibilmente biologico, il succo e la scorza
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 150 g di formaggio fresco a pasta molle (tipo robiola)
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, tritata grossolanamente + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 4 fette di salmone affumicato a dadini
- 2 avocadi, la polpa a pezzi (2 cm)
- 4 gocce di Tabasco
- 2 cucchiaini di pepe rosa in grani, schiacciato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 911 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Tartare al salmone
1 Std.
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1 Std.