Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di frutti di mare misti, lavati e spurgati (es: cozze, vongole, telline, noci di mare, vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla rossa di Tropea in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 3 pomodori ciliegino maturi a metà
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 dado per brodo vegetale - 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque di gamberetti con crostini
1hod.
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 Min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1hod. 30min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Geen beoordelingen
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Smoothie papaya, menta e peperoncino
10 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2hod. 20min
Vellutata di carote e pastinaca
50 Min
Crema di zucca e calamaretti
35 min