Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con verdure
35 min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 min
Pizza alle verdure
2h 5min
Verdurine in sfoglia
1 godz.
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 min
Cavolo farcito
1 godz. 10 min
Insalata di carciofi e fagioli
1 Std. 5 Min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 godz.
Rotolini di lasagne
1 godz.
Verdure al curry
1 godz.
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h