Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con verdure
35 min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Cavolfiori gratinati
50 min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1 Std. 10 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1 Std. 10 Min
Insalata di zucchine e asparagi
35 min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Verdure ripiene
1h 20min
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Verdurine in sfoglia
1h