Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di zucchine
2 Std.
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Bulgur alle verdure e menta
35min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Verdurine in sfoglia
1h
Polpette di riso
2 Std.
Rotolini di lasagne
1h
Frittata con verdure
35min