Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
of ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di melanzane grigliate
35 min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1u. 15min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 Min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Cozze allo zafferano
55min
Cachupa de peixe
50 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 min
Frittata di gamberoni (senza uova)
1h 5min