Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
of ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al sale
40 Min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Frittatine di mare
35min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Merluzzo tataki al pesto
30min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 Std. 10 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 Min