Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsione
- 50 g di gherigli di noci
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
Carpaccio di melanzane
- 6 fette di melanzane viola, a fette (0.5 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- 1 peperone giallo, pulito e tagliato in 4 falde
- 1 peperone rosso, pulito e tagliato in 4 falde
- 2 pomodori perino, spellati, privati dei semi e a dadini (1 cm circa)
- 2 mozzarelle di bufala, scolate dal siero e a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1 godz. 25 min
Zuccottini di melanzane
45 min
Rose di melanzane al tonno
35 min
Cipolle ripiene di verdure
1 godz. 20 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min