Salsa alla reggiana

Salsa alla reggiana

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 Ricetta completa

Ingrediënten

  • 200 g di finocchi puliti e a pezzi
  • ½ spicchio di aglio
  • 2 cucchiai di succo di limone spremuto fresco
  • 1 uovo sodo in quarti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Ricetta completa

Eiwitten 9.9 g
Calorieën 402 kJ / 96 kcal
Vetten 5.2 g
Vezels 4.5 g
Koolhydraten 2.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...