Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (optioneel)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al salmone
1ωρ. 50 λεπτ.
Patate duchessa
1 Std.
Sformato di verdure
1h 35 min
Palline al prosciutto
1ωρ. 30 λεπτ.
Girelle integrali al tonno e ceci
8 godz.
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Rotolini di zucchine e salmone
50 Min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min