Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (optioneel)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Colomba salata vegetariana
1h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2 Std. 50 Min
Quiche svuotafrigo
40 min
Zuccottini di melanzane
45 min
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3 Std.
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Involtini tricolore al cartoccio
45 min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min