Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 100 g di crackers salati con riso soffiato
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
Crema
-
350
g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
of 350 g di formaggio fresco spalmabile light - 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di yogurt bianco non dolcificato
- 15 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Involtini filanti al cavolo rosso
1h 15min
Torta di asparagi
1h 10min
Rosette al radicchio
2u.
Sformatini di verdure
50min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Gateau di ricotta e cioccolato
1h 10min
Lasagna di zucchine
2u.