Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1370 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fiordilatte bolognese
9u. 30min
Minestra imbottita
1h 30min
Crema di carote all'arancia
30 min
Mousse di ricotta a Varoma
35min
Zuppa di patate e mais
55min
Torta di riso carrarina
3h 10min
Pancotto
30 min
Vellutata di mais
20min
Minestra della nonna
50min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di patate e robiola
45min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min