Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1370 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di pomodoro
30min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Crema di carote all'arancia
30min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di mais
20 Min
Minestra di semolino
30min
Pane australiano con burro dolce
45min
Zuppa di cipolle
1h
Leek and tattie soup
40min
Vellutata di patate e robiola
45min