Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 20 g di zucchero
- 300 g di pere
- 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Crema inglese
15 Min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 min.
Crème caramel cocco e banana
5 Std.
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 Min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Bicchierini ricotta e amarene
20 Min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 godz. 30 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min.
Crema catalana al cioccolato
50 min.
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Cheesecake ricotta e pere
4 Std. 35 Min