Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 60 g di porro a pezzi (2 mm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 250 g di farina di forza (manitoba)
- 250 g di farina di farro
- 2 cucchiaini di sale
Farcitura e termine della preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 150 g di salame a fette (3 mm)
- 6 fichi in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Focaccia di ceci saporita
3sa
Focaccine integrali farcite
3sa
Focaccia croccante
2j 10 menit
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Focaccia ai cereali
2j 5 menit
Pizzette marinare
1 godz. 35 min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pizza alla farina di farro
2j 10 menit