Focaccia alla farina di farro

Focaccia alla farina di farro

4.5 42 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 60 g di porro a pezzi (2 mm)
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 260 g di acqua
  • 1 cucchiaino zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 25 g di lievito di birra fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 250 g di farina di forza (manitoba)
  • 250 g di farina di farro
  • 2 cucchiaini di sale
Farcitura e termine della preparazione
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di acqua
  • 150 g di salame a fette (3 mm)
  • 6 fichi in quarti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.7 g
Calorieën 1937 kJ / 463 kcal
Vetten 18.1 g
Vezels 6.7 g
Koolhydraten 60.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...