Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Farina di riso (senza glutine)
10min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2u. 35min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2h 20min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min