Compatibele versies
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
- 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 150 g di mascarpone
- 24 lamponi freschi
- 40 g di sciroppo d'acero
- 80 g di gherigli di noci tritati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1óra
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bicchierini prosciutto e melone
3 godz. 25 min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1óra 10p
Bignè con tre mousse
2óra
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min