Cannelloni al radicchio rosso e taleggio

Cannelloni al radicchio rosso e taleggio

3.8 14 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 35min
6 porzioni

Ingrediënten

Besciamella
  • 1000 g di latte
  • 100 g farina
  • 50 g di burro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere
Salsa
  • 150 g di Taleggio a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di panna da cucina
Ripieno
  • 1 scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di radicchio a listarelle (2 cm)
  • 50 g di vino rosso secco
  • 20 g di passata di pomodoro
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
  • 10 g di burro
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di pasta secca tipo lasagne
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 10 g di pangrattato
  • 2 pomodori spellati, senza semi e a cubetti (5 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.1 g
Calorieën 2757 kJ / 659 kcal
Vetten 11.9 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 50.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...