Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 100 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di foglie di salvia secca tritata
- 2 - 4 pere Abate tagliate in ottavi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di miele di castagno
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Palline al prosciutto
1h 30min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min