Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 135.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini ai carciofi
1h
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Tortini di zucca
1h 20min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Flan al salmone affumicato
45min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min