Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 135.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Bignè al formaggio
1h 5min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 godz.
Tortini di zucca
1h 20 min
Flan di cavolfiore
45min
Torta di asparagi
1h 10 min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Sformato di verdure
1 godz. 35 min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min