Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 135.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca
1 godz. 20 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di cavolfiore
45 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Carpaccio di melanzane
45 Min
Sformatini di verdure
50 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 Min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min