Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 135.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di cavolfiore
45 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Choux al merluzzo
1 godz. 40 min
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Trifle ai lamponi
2 godz. 30 min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min