Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 6 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 8 fette di mozzarella, scolata
- 4 fette di pomodoro fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1 Std. 10 Min
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30 Min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Sformatini di asparagi
45 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 dk
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1sa
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Sformatini di verdure
50 Min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 dk
Sformatini di riso tricolore
1 Std. 25 Min