Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 6 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 8 fette di mozzarella, scolata
- 4 fette di pomodoro fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con verdure
35 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Tortino di uova e quartirolo con spinaci
40 min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 min
Verdure ripiene
1h 20min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Pulcini uova
30min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Spiedini di frutta e cioccolato
30min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min