Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cous-cous
- 750 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 finocchi grossi
- 2 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 50 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
- 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
- 3 rametti di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1570 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 Min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Verdure all'orientale
10min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Verdure al curry
1h
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1u. 25min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min