Finocchi ripieni al cous cous

Finocchi ripieni al cous cous

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di cous-cous
  • 750 g di acqua
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 finocchi grossi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 fetta di limone preferibilmente biologico
  • 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
  • 3 rametti di finocchietto selvatico lavato e asciugato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 80.5 mg
Eiwitten 6.1 g
Calorieën 1337.9 kJ / 319.8 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 52.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...