Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cous-cous
- 750 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 finocchi grossi
- 2 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 50 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
- 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
- 3 rametti di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1570 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Zuppa gitana
1 Std.
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Frittata di verdure
1 godz. 10 min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45 Min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 min
Verdure all'orientale
10 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 Std.
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1 Std.
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min