Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g di burro a pezzi
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 75 g di crackers salati (circa 3 pacchetti)
Ripieno
- 100 g di spinaci freschi, ben strizzati
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 fetta di prosciutto crudo a listarelle
- 1 fetta di prosciutto cotto a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 godz. 20 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h