Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di burro
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di finocchi a tocchetti (2 cm)
- 1 scalogno a metà
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di formaggio di capra tipo Chevre, a pezzi
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3606 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 49.2 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1 Std. 40 Min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 Std. 20 Min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 godz. 35 min
Crocchette di tonno
10 godz.
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 godz.
Melanzane alla siciliana
1 godz. 15 min
Quiche ai pomodorini
1 godz.
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min