Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Minestrone di legumi con cozze
50min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Zuppa di pesce misto
40min
Brodetto alla triestina
1h
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Brodetto romagnolo
50min
Minestra imbottita
1h 30min
Cacciucco
1h 20 min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min