Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anatra all'arancia
1h 35 min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 godz. 5 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 godz. 5 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Cassola cagliaritana
1h
Ceviche di salmone
48sa 15 dk
Maiale allo zenzero
25 min
Patatas bravas in tempura
1h 20 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h