Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Astice in bella vista
1u. 15min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Forever
10 Min
Sorbetto della passione veloce
15 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 godz. 25 min
Frozen yogurt arachidi e miele
10 Std. 20 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2sa 25 dk
Black Russian
10 Min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15 Min