Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1 Std. 30 Min
Anatra all'arancia
1h 35min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Zuppa di vongole e uova
40min
Brasato con salsa alle mele e brut
2 Std. 30 Min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1 Std.
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min