Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 128 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Baguette tradizionale
15h 35min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1u. 45min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Salsa al cren
120h 10min
Budino agli agrumi
3u. 15min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1u. 45min
Vitello tonnato
24h 45min
Brodetto di Fano
1 Std.