Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 128 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dado di pollo
50min
Anguille in umido
40min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Carpaccio di melanzane
45min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Confettura di fragole al balsamico
1h
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15 min