Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 128 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Crema di zucca e calamaretti
35 Min
Insalata di riso, polpo e limone
1ωρ. 30 λεπτ.
Brodetto alla triestina
1 Std.
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2 Std. 30 Min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2ωρ. 10 λεπτ.
Salsa della nonna
3ωρ. 30 λεπτ.
Coda di rospo all'andouille
1h 20min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 Min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.