Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla birra scura e patate
- 30 g di porro a rondelle
- 500 g di birra stout (birra nera)
- ½ dado per brodo di carne
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi puliti ed asciutti
- 400 g di patate novelle piccole, a tocchetti (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di confettura di ribes
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di zucchero di canna integrale
Filetti di coniglio
- 2200 g di acqua
- 2 filetti di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Purè di manioca
50 min.
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 godz.
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4sa 30 dk
Zuppa di vongole e uova
40 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Marmitako di polpo
50 min.
Cachupa de peixe
50 min.
Bisque
2 godz.