Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota a pezzi (3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 bacche di ginepro
- 250 g di anatra (il petto) a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 2 - 3 gocce di salsa Worcestershire
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
-
600
g di brodo vegetale
of 600 g di acqua + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di lamponi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1303 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla birra
35 min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto alla melagrana e coppa
35 min