Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry

Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di latte intero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di burro + q.b.
  • 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
  • 250 g di semolino di grano
  • 2 tuorli
Condimento
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di code di gambero fresche sgusciate e pulite
  • 1 pizzico di sale
  • ½ cucchiaino di curry in polvere
  • 200 g di panna da cucina

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.5 g
Calorieën 2314 kJ / 553 kcal
Vetten 32.8 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 42.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...