Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 godz. 40 min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Crema di asparagi
50 Min
Risotto alle more
40 min.
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1óra 30p
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Risotto con crema di asparagi
50 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1óra 30p
Vellutata di asparagi
45 min.