Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisè
- 200 g di farina
- 100 g di burro morbido
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 20 g di funghi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di latte intero
- 20 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Cardi
- 800 g di cardi puliti e a pezzi (6 cm)
- 80 g di succo di limone
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di farina
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro a fiocchetti
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2060 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 24.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartellette di scarola
1u. 15min
Baccalà alla ligure
1h
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Stufato di piselli e carciofi
45min
Cavolo rosso stufato
45min
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Pere al vino rosso
3h 20min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Cardi gratinati
40min
Torta salata di bietole
1h