Torta salata di cardi e funghi secchi

Torta salata di cardi e funghi secchi

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 55min
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta brisè
  • 200 g farina
  • 100 g di burro morbido
  • 60 g di acqua fredda
  • 1 pizzico di sale
Besciamella
  • 20 g di funghi secchi precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 500 g di latte intero
  • 20 g farina
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Cardi
  • 800 g di cardi puliti e a pezzi (6 cm)
  • 80 g di succo di limone
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaio farina
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 20 g di burro a fiocchetti
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.6 g
Calorieën 2060 kJ / 492 kcal
Vetten 24.1 g
Koolhydraten 56.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...