Capesante ai funghi porcini

Capesante ai funghi porcini

4.7 20 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 230 g di vino bianco
  • 170 g di acqua
  • 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 200 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g farina
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di burro
  • 30 g di pangrattato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 67.9 g
Calorieën 4276 kJ / 1022 kcal
Vetten 47.5 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 86.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...