Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Eiwitten
- 67.9 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 godz.
Cozze alla Medoc
50min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Lasagne al profumo di mare
1h 35 min
Scampi alla busara
35min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Capesante gratinate
30 Min
Zuppetta di crostacei
40min