Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Eiwitten
- 67.9 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Crema di patate con polpo
1h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Brodetto ricco con crostoni
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min