Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40 min.
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Risotto asparagi e fragole
35min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Riso Venere con capesante
45min
Crostata Arlecchino
1h
Carciofi alla romana
50min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min