Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di spinaci e carote al vapore
1 godz. 5 min
Vellutata di broccoli raw
25 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Salsa della nonna
3h 30min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h 30min
Smoothie papaya, menta e peperoncino
10 min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min