Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porro a pezzi
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 300 g di Champagne
-
1000
g di brodo di pollo caldo
of 1000 g di acqua calda - 1 cucchiaino di sale
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, lavata ed asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto allo Champagne
25 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Risotto alla birra
35 Min
Risotto champagne e melagrana
50 Min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto alla monzese
35 Min