Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

4.3 28 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1 porro a pezzi
  • 1 scalogno in quarti
  • 100 g di burro a pezzi
  • 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 300 g di Champagne
  • 1000 g di brodo di pollo caldo
    1000 g di acqua, calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
  • 1 mazzetto di erba cipollina fresca lavata ed asciugata

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 0 mg
Eiwitten 11.2 g
Calorieën 2531 kJ / 605 kcal
Vetten 33.9 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 67.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...