Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 99.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1151.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Pizzoccheri
50min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Lasagne valtellinesi
2h
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40 min.
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1h 15min
Rosette al radicchio
2h
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di polenta
25 min