Gnocchi di zucca al Taleggio

Gnocchi di zucca al Taleggio

2.9 21 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
  • 630 g farina tipo 0
  • 2 - 3 pezzi di scorza di limone (optioneel) preferibilmente biologica
  • 1 uovo
  • 2 cucchiaino di sale
  • 25 g di burro
  • 300 g di latte
  • 150 g di Taleggio a pezzi
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1151.6 mg
Eiwitten 23.5 g
Calorieën 2660.9 kJ / 636 kcal
Vetten 15.2 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 99.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...