Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Mousse alle lenticchie
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate
- 1 pizzico di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 70 g di brodo vegetale
Mousse Gorgonzola e noci
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di yogurt greco
- 20 g di gherigli di noci
Mousse al salmone affumicato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 347 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan al salmone affumicato
45 min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Bignè al salmone
1 godz. 50 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min