Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g di ceci bianchi lessi sgocciolati
of 240 g di ceci in scatola sgocciolati - 510 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di farina tipo 0
- 150 g di pancetta di maiale a cubetti
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45 min
Plumcake salato di primavera
1h
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 godz. 5 min
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Bannock
40 min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Ciappe
1h 35min
Farinata di ceci (vegan)
2h
Muffin dell'Alto Adige
40 min
Schiacciatina
2 godz. 20 min