Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
- 2 cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
-
250
g di chicchi di farro perlato
of 250 g di frumento in grani perlato - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (optioneel)
of 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (optioneel) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato - 50 g di farina di forza
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
of 60 - 80 g di semi misti - farina di forza, q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grissini integrali al rosmarino
2hod. 50min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Crackers integrali al rosmarino
2 Std. 40 Min
Panini cotti a vapore
2 Std. 10 Min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min