Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 425 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
of 2 rametti di salvia fresca le foglioline - 100 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Focaccia allo yogurt
3h
Panini basilico e pomodori secchi
3 Std. 15 Min
Panini alla zucca
4 godz.
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 godz. 20 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h