Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 330 g di farina integrale di grano tenero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 170 g di latte intero
- ½ cucchiaino di miele
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 bustina di lievito in polvere istantaneo per torte salate
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di spinaci lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 Min
Burger piselli e ricotta
35 Min
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Cotolette di spinaci
40 Min
Spiedini di crocchette di fagioli
50min
Burger aromatici di salmone con zucchine al Parmigiano
50min
Crackers integrali al rosmarino
2sa 40 dk
Piadina integrale farcita
40 Min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Burger di quinoa e ketchup giallo
2 Std.
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.