Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1u. 10min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 godz. 30 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1u. 10min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min.
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h