Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1345 kJ / 321.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Passatelli
45 Min
Riso e porri
30 min
Crema di Cogne
15 Min
Pancotto
30 min
Polenta
1 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30 min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Pizzette di finta sfoglia
45 Min