Apparaten en accessoires
Pastaragia
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porzioni
Ingrediënten
-
150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di pangrattato
-
2 uova
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
20 g di farina tipo 00 + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
1345 kJ /
321.5 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
27.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
33 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto alla parmigiana
30min
Malfatti bergamaschi
40min
Passatelli
45min
Strauben
40min
Biscottini sandwich salati
1u. 30min
Fiordilatte bolognese
9u. 30min
Coppia ferrarese
1u.
Risotto al Teroldego
40min
Cappelletti reggiani
2u.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1u. 30min
Minestra di semolino
30min
Gnocco emiliano
4u. 50min