Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1345 kJ / 321.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Tigelle
3h 50min
Passatelli
45 min
Tortelli verdi
3h 30min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Tapenade al tonno
10 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4hod. 50min
Stracciatella alla romana
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Pastina da minestra
10 Min
Bauletti di carne triestini
1 godz.
Gnocco emiliano
4hod. 50min