Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto in polvere -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 200 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di farro
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta, a pezzi
- 10 - 15 di noci sgusciate
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3 Std. 10 Min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 godz.
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pane di grano saraceno
2h 35 phút