Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto in polvere -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 200 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di farro
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta, a pezzi
- 10 - 15 di noci sgusciate
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Focaccia ai cereali
2sa 5 dk
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3h 20min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pane all'orzo
2h 45 min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.