Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
Condimenti ai formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di provola a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di latte intero
of 150 g di panna (min. 30% di grassi) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semolino dolce
1 Std.
Cocotte persi pien
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 godz. 50 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Quiche porri e prosciutto
1h 45 min
Focaccia al formaggio
55 Min
Torta di patate borgotarese
2 Std.