Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Zabaione allo spumante
15min
Crema di Cogne
15min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Stroscia di Pietrabruna
50min
Zabaione
15min
Zabaione all'anice
15min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Bagna cauda
35min
Zabaione (TM6)
15min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Bonèt
2h