Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Zabaione
15 min
Fonduta
8h 20 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Uova in cocotte al tartufo
20 min
Flan ai quattro formaggi
1hod.
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Vol-au-vent leggeri
2hod. 30min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 min
Zabaione caldo al passito
15 min