Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Mini bonet
2h
Blinis con burrata e scampi
1h
Sformatini di asparagi
45 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Soufflè ai cardi al vapore
1 godz. 20 min
Fonduta svizzera
20 min
Brandacujun
45 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Fonduta
8h 20min
Tarte tatin
2h 30min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 min