Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Bagna cauda
35 Min
Zabaione
15 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8j 20 menit