Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Zabaione
15 Min
Salsa tonnata
20min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Fonduta
8u. 20min
Fonduta svizzera
20min
Bagna cauda
35 min
Brandacujun
45 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bonèt
2h