Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.6 40 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 pezzi

Ingrediënten

Fonduta
  • 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Mini soufflé
  • 1000 g di acqua
  • 300 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 300 g di piselli surgelati
  • burro q.b.
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 11.1 g
Calorieën 1230 kJ / 294 kcal
Vetten 24.6 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...