Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fonduta
- 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Mini soufflé
- 1000 g di acqua
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 300 g di piselli surgelati
- burro q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1ωρ. 10 λεπτ.
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min