Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spatzle agli spinaci
- 650 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina tipo 00
Condimento
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di pancetta affumicata a cubetti
- 2 uova
-
80
g di pecorino grattugiato
of 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2682 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 61.3 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Spatzle alla barbabietola
30min
Canederli allo speck
2h 40 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h