Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
270
g di farina di grano saraceno per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
of 270 g di farina di mais bianca bramata per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1h 40min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto timo e toma
35min
Risotto alla monzese
35min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Polenta al formaggio
1 Std.
Pizzoccheri
50min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min