Compatibele versies
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla bolzanina
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 80 g di cetriolini sott'aceto a tocchetti
- 100 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Asparagi e patate
- 600 g di acqua
- 650 g di patate piccole, con la buccia
- 1200 g di asparagi, puliti
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
- 200 g di prosciutto tirolese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchteln
4 Std.
Kaiserschmarren
50min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Asparagi e patate con salsa olandese
50min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min