Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Buchteln
4 godz.
Spatzle agli spinaci
1óra
Kaiserschmarren
50min
Gnocchi di polenta
25 Min
Gnocchi alla romana
1óra 15p
Canederli allo speck
2h 40 min
Canederli alle albicocche
1 godz. 50 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1óra 10p
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi con la "fioreta"
30min