Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di polenta
25min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1h 30min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Zelten
2h 55 min
Spatzle alla barbabietola
30min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchetti de gris
30min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min