Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Canederli allo speck
2u. 40min
Vellutata di porri
40 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min