Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 200 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Canederli allo speck
2h 40 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min