Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3 cm)
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- semi di girasole, a piacere
- paprika dolce, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 5.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Zuppa di rape
40 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10 min
Gazpacho di carote
10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2u. 25min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Purè di sedano rapa
35 min
Gazpacho
15min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min