Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di cardi
1u.
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20min
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30min
Cardi gratinati
40min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di zucca
30min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min