Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca
30 Min
Crema di finocchi
35min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Castagnaccio
1 Std.
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1hod. 55min
Sformato di cardi
1 Std.